Saadet Partisi'nde kongre tarihi belli oldu

Saadet Partisi'nde kongre tarihi belli oldu
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, "Artık sağlığım bu görevi hakkıyla yerine getirmeme izin vermiyor" sözleriyle görevini bırakacağını duyurmuştu. Partide yeni genel başkanın seçileceği kongrenin 30 Haziran'da yapılacağı duyuruldu.

Saadet Partisi, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun görevi bırakacağını açıklamasının ardından kongre kararı aldı. Kongre, 30 Haziran'da yapılacak.

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Genel Başkan Temel Karamollaoğlu açıkladı... Saadet Partisi Kongre tarihi belli oldu. Saadet kongresi 30 Haziranda.” ifadelerini kullandı.

ekran-resmi-2024-05-08-08-18-18.png

'Sağlığım bu görevi hakkıyla yerine getirmeme izin vermiyor'

Karamollaoğlu, geçen hafta katıldığı televizyon programında, sağlığının genel başkanlık görevini yapmaya izin vermediğini söyledi:

"Artık sağlığım bu görevi hakkıyla yerine getirmeme izin vermiyor. Şu seçim döneminde ben sadece 4 yere gidebildim. Bu bir genel başkan için ciddi bir eksiklik. Gitmek istemediğimden değil, sağlığım müsaade etmediği için gidemedim.

Siyasetten tamamen çekilme gibi bir düşüncem yok. Genel başkanlıktan ayrılacağım hangi arkadaşımız genel başkan olursa onun en büyük destekçisi, yardımcısı olacağım." (Kısa Dalga)

Politika