AKP'de troll mesaisi: 'Kimin hangi trolleri kullandığı tespit edildi'

AKP'de troll mesaisi: 'Kimin hangi trolleri kullandığı tespit edildi'
Seçimlerin ardından değişim ve yeni yol haritası çalışmalarının sürdüğü AKP'de troll mesaisi de sürüyor. AKP'nin teknik inceleme yaptırdığı ve kimin hangi trolü kullandığının saptandığı öne sürüldü.

31 Mart yerel seçimlerinde tarihinde ilk kez ikinci parti konumuna düşen AKP'de 'değişim ve yeni yol haritası' çalışmasının sürdüğü gündeme gelmişti. Sosyal medyada AKP'yi hedef alan troller için de çalışma başlatıldığı iddia edilmişti. İktidara yakın Türkiye gazetesindeki habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medyadaki linç girişimlerine karşı tedbir alınması konusunda talimat verdi.

'Sosyal medya lincine izin vermeyin'


Erdoğan’ın “Bizim görevlendirmediğimiz hiç kimse bizim adımıza konuşamaz, itibar suikastı yapamaz. Partinin kurumsal kimliğine ve kurmaylarına itibar suikastına geçit vermeyin. Böyle durumlara maruz kalan arkadaşlarımıza arka çıkın, linçe fırsat vermeyin” dediği ifade edildi. Habere göre.
parti kurmayları da “Kim yapıyor, hangi metotla yapıyor, hangi trolleri kullanıyor, kimin adına yapıyor, teknik incelemelerde bunlar ortaya çıkıyor. Planlı, programlı, para harcanarak ve bazı insanlar hedef alınarak yapılıyor. Bunları takip ediyoruz, edeceğiz de. Konuyu çok ciddi takip ediyoruz” değerlendirmesini yaptı. (Kısa Dalga)

Gündem