Bahçeli: CHP’nin gizli gündemini halkımıza aktarmak için arkadaşlarımızı Anadolu’ya gönderiyorum

Bahçeli: CHP’nin gizli gündemini halkımıza aktarmak için arkadaşlarımızı Anadolu’ya gönderiyorum
Bahçeli “Bugünden itibaren yeni görevlendirmeleri yapıyorum, CHP’nin gizli gündemini, ağır kusurlu siyasetini halkımıza doğrudan aktarmak ve ifşa etmek amacıyla arkadaşlarımızı Anadolu’ya gönderiyorum” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında konuştu.

Konuşmasında muhalefete yüklenen Bahçeli, ayrıca iklim krizi, G-20 zirvesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ABD Başkanı Joe Biden’la görüşmesi ve tezkere konularına da değinen Bahçeli, özetle şunları dedi:

“Arkadaşlarımızı Anadolu’ya gönderiyorum”

“Çarşıda, pazarda, bağda, bostanda, camide, cemevinde, dilde, dilekte, duada, Türkiye’nin geleceğinde birlikte olmak, birliğimizi güçlendirmek maksadıyla 2023’e kadar hiç durmayacağız.

2023 yılının Haziran ayında yapılacak seçimler konusunda milletimizle dertleşeceğiz, sertleşen kuşatmayı beraberce yarmak için el birliği, emel birliği, inanç birliği yapacağız.

Bir başka çalışmamız da bugünden itibaren şudur: Tarihine sırt çevirmiş, kökünden uzaklaşmış, işgal edilmiş Cumhuriyet Halk Partisi’nin gerçek yüzünü her zeminde, her yöremizde anlatacağız.

Bilhassa 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin en fazla oy aldığı 131 seçim bölgesinde; HDP’yle ittifakını, terörle mücadeleye karşı gelişini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le bağını koparışını tek tek milletimizle, CHP’ye oy veren milli insanlarımızla paylaşacağız.

Atatürk sevdalısı kardeşlerimizi birer birer uyaracağız, CHP’nin neye dönüştüğünü, şu anda nasıl bir hüviyete büründüğünü, kimlere hizmet ettiğini, kaynağından nasıl koptuğunu halka hizmet Hakk’a hizmet şiarıyla izah edeceğiz, takdiri millete bırakacağız.

Bugünden itibaren yeni görevlendirmeleri yapıyorum, CHP’nin gizli gündemini, ağır kusurlu siyasetini halkımıza doğrudan aktarmak ve ifşa etmek amacıyla arkadaşlarımızı Anadolu’ya gönderiyorum.

Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümünü tesadüflere bırakamayız. Azgınlaşan tehditlere dudak bükemeyiz. Kabaran tehlikeleri alttan alamayız. Yerimizde sayamayız, bu nedenle erkenden yol almalıyız.

“Çevre kirliliğinin bir numaralı failleri insan hakları konularında mangalda kül bırakmayan ülkeler”

Yerkürenin en önemli sorunlarından birisi teknolojik sıçramadaki göz kamaştırıcı ivmenin aynı oranda insani ve ekolojik gelişmeye yansımamasıdır.

Bu temel ve iç karartıcı sorun beşeriyetin ortak açmazıdır. Uygarlık merdivenlerinden çıkıldıkça tam tersi istikamette çevreye duyarlılık, insana saygı, adalet ve hakkaniyete duyulan hassasiyet maalesef hızla iniş halindedir.

Sömürgeciliğin yol açtığı tahribatlar, daha fazla kazanma, daha çok zenginleşme arayışları vahşi rekabetlere kapı aralayarak dünyanın ekolojik çehresini tanınmaz hale getirmiştir.

Zulüm, baskı, sömürü, tahakküm, hegemonya mücadeleleri aynı zamanda doğayı da zehirlemiştir.

Sözde gelişmiş ülkelerin doymaz kursakları, dinmez hırsları insanlığı uçurumun dibine kadar savurmuştur. Dünyada sera gazı emisyonunun yayılmasında başı çeken ülkelerin küresel ısınmadaki payları ileri düzeylerdedir.

Çevre kirliliğinin, doğa katliamının bir numaralı failleri demokrasi, özgürlük ve insan hakları konularında mangalda kül bırakmayan ülkelerden başkası değildir."

Gündem