Bakan Işıkhan tarih verdi: Emekli banka promosyonu ödemesi Mart sonunda

Bakan Işıkhan tarih verdi: Emekli banka promosyonu ödemesi Mart sonunda
Erdoğan'ın emeklilere promosyon miktarını açıklamasının ardından Bakan Vedat Işıkhan, "28 Mart itibarıyla da inşallah süreci tamamlanan emeklilerimizin promosyonları hesaplarına yatmış olacak" açıklamasında bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emeklilere yönelik banka promosyonu ödemesi hakkında tarih verdi.

AA'nın haberine göre Işıkhan 8 ila 12 bin arasından promosyona ilişkin: "Kamu bankalarımız pazartesi günü itibarıyla promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacaklar" dedi.

Işıkhan "28 Mart itibarıyla da inşallah süreci tamamlanan emeklilerimizin promosyonları da hesaplarına yatmış olacak. Diğer bankalarla da promosyon ödemelerinde artış sağlanması yönündeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu gelişmeleri takip ediyoruz, belirlendiğinde ve sonuca vardığında emeklilerimizle paylaşacağız" diye konuştu.

Erdoğan ne demişti?

Kayseri mitinginde Erdoğan, "Emeklilerimize güzel bir haber vermek istiyorum. Biliyorsunuz ilk kez 2017'de emeklilerimize banka promosyonu ödenmesi uygulamasını başlatmıştık. Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum" demişti. (Kısa Dalga)

Ekonomi