Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerine ilişkin yeni iddia: Görüntülerin dökümünü yapan ve raporu hazırlayan trafik polisi

Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerine ilişkin yeni iddia: Görüntülerin dökümünü yapan ve raporu hazırlayan trafik polisi
Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, "Otopsi görüntülerinin dökümünün bir adli tıp uzmanı yerine trafik polisine yaptırılması hukuken ve fiilen kabul edilemez” dedi.

Münevver Karabulut cinayetinin üzerinden 15 yıl geçse de tartışmalar hala sürüyor. Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri inceleyerek rapor hazırlayan bilirkişinin trafik polisi olduğu iddia edildi.

Konuya ilişkin belgeyi Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir yayımladı. Epözdemir “Otopsi görüntülerinin dökümünün bir adli tıp uzmanı yerine trafik polisine yaptırılması hukuken ve fiilen kabul edilemez” dedi.

Ölen kişinin Cem Garipoğlu olup olmadığı yönündeki iddialar üzerine Karabulut ailesi avukatları aracılığıyla fethi kabir işlemi yapılmasını talep etmiş ancak bu talep Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından reddedilmişti. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’ndan Cem Garipoğlu’nun otopsi sırasında yapılan işlemlerine ait fotoğraflar ve video kayıtlarının hazırlanıp gönderilmesi istenerek dosyaya bilirkişi atanmıştı. (Kısa Dalga)

Gündem