Emine Şenyaşar Adalet Bakanlığı'nın önünden seslendi: Ailemi öldürenler dışarıda, oğlum hücrede

Emine Şenyaşar Adalet Bakanlığı'nın önünden seslendi: Ailemi öldürenler dışarıda, oğlum hücrede
Eşi ve 2 oğlu AKP'li eski vekilin korumaları ve akrabaları tarafından katledilen Emine Şenyaşar Adalet Bakanlığı önündeki Adalet Nöbeti’nin 88’inci gününde, sürdüren Emine Şenyaşar "Yeter artık oğlumu bıraksınlar biz de evimize gidelim. Bu zulüm normal bir zulüm değildir" diye adalet istedi.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP eski Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar’ın Adalet Nöbeti, 88'inci gününde devam etti. Adalet Bakanlığı önündeki nöbetti oğlu ve DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ferit Şenyaşar ile birlikte sürdürdü.

Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre bakanlığın demirlerine, “Bakanlığın kapısını kilitleyerek içeride saklanmak acizliktir. 2 oğlum ve eşim Devlet hastanesinde katledildi. Tek talebimiz adalettir” dövizi asıldı. Şenyaşar’ı eski CHP Konya Milletvekili Atilla Kart ziyaret etti.

"Ailemi öldürenler dışarıda, oğlum hücrede"

Bakanlık önünde konuşan Emine Şenyaşar, “Adalet Bakanlığı önünde oturuyoruz, kapıları üzerimize kilitlediler. Bizden haberleri bile yok ama biz buradayız. 6 yıldır oturuyorum. Yeter artık oğlumu bıraksınlar biz de evimize gidelim. Bu zulüm normal bir zulüm değildir. Bir aileyi yok ettiler. İnsan hastanenin içinde katledilmez, kayıtları saklamaz. Ailemi öldürenler dışarıda, oğlumu bir hapishane hücresinde tutuyorlar” dedi.

Bakanlık önündeki eyleminin ardından Emine Şenyaşar oğlu Ferit Şenyaşar ile Meclis’e geçti. (Kısa Dalga)

Gündem