Erdoğan: Ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor

Erdoğan: Ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor
"Televizyonuyla, filmiyle, dizisiyle, müziğiyle ve nice mecralarıyla ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor” diyen Erdoğan, nüfus hızının yarı yarıya düştüğünü, azalmaya başlayabileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Televizyonuyla, filmiyle, dizisiyle, müziğiyle ve nice mecralarıyla ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor. Nüfus artış hızı neredeyse yarı yarıya düştü. Nüfusumuz azalmaya dahi başlayabilir. Nüfus avantajımızı sürdürmenin yolu aileye sahip çıkmakla geliyor. Fatihler doğuracak, yetiştirecek kızlarımızla, kadınlarımızla, annelerimizle birlikte aydınlık geleceğimize doğru yürüyeceğiz”  diye konuştu.

Erdoğan, AKP’nin Adana, Hakkari, İstanbul, Manisa, Malatya Şanlıurfa ve Tokat İl Kadın Kolları 6. olağan kongrelerine canlı bağlantı ile katıldı. Partili kadınlara  “AK Parti'yi bugüne kadar nasıl hep birlikte birinci parti yapıp iktidara taşıdıysak, 2023'te yine çok daha büyük bir zafere birlikte imza atacağız. Önümüzdeki seçimlerde sandıkları evvela sizlere emanet edeceğiz” diye seslenen Erdoğan, şunları söyledi:

“Mızrak çuvala sığmıyor. Bu bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Kale içeriden fethedilir. Biz kadınlarımıza kendimizi en iyi şekilde anlatır, gönlünü kazanırsak diğer aile fertlerini de kendiliğinden saflarımıza çekmiş oluruz. Televizyonuyla, filmiyle, dizisiyle, müziğiyle ve nice mecralarıyla ailemize yönelik çok büyük operasyonlar çekiliyor. Biz kadınlarımızın siyasetle ve sivil toplum faaliyetiyle meşgul olurken aile içindeki görevlerini yürütebileceğine yürekten inanıyoruz.

Biliyorsunuz şahitliğini yaptığımız her nikahta en az 3 çocuk, mümkünse daha fazla çocuk tavsiyesinde bulunuyoruz. Nüfus artış hızımızın neredeyse yarı yarıya düştüğünü gördük. Nüfusumuz azalmaya dahi başlayabilir. Avrupa ülkeleri uzunca süredir bu tehditle karşı karşıya. Batı’da ailenin çöküşü kadının metalaştırılıp kutlu vazifeden uzaklaştırılmasıyla başlamıştır. Bu iş teşvikle, parayla, pulla olmaz. Nüfus avantajımızı sürdürmemizin yolu aileye sahip çıkmaktan geçiyor.  Kadın elinin değdiği, kadın kalbinin adandığı hiçbir işin başarısız olma şansı yoktur. Fatihler doğuracak, yetiştirecek kızlarımızla, kadınlarımızla, annelerimizle birlikte aydınlık geleceğimize doğru yürüyeceğiz.”

Gündem