Erdoğan emeklilere 'müjde' adı altında banka promosyonlarını duyurdu

Erdoğan emeklilere 'müjde' adı altında banka promosyonlarını duyurdu
Erdoğan emekliye müjde olarak 'banka promosyonlarını' duyurdu. Erdoğan, "Kamu bankalarımız bu yıl promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de miting alanında konuştu. Emekli için bayram ikramiyesinin artırılıp artırılmayacağı hakkında bir açıklama yapmayan Erdoğan, banka promosyonları hakkında bilgi verdi.

Erdoğan, bankaların alınan maaşa göre 8 ile 12 bin lira arasında promosyon vereceğini söyledi. Erdoğan, "Emeklilerimize güzel bir haber vermek istiyorum. Biliyorsunuz ilk kez 2017'de emeklilerimize banka promosyonu ödenmesi uygulamasını başlatmıştık. Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. (ANKA)

Ekonomi