Erdoğan'dan Boğaziçililere: "Siz öğrenci misiniz yoksa rektörün odasını basmaya kalkışan terörist misiniz?

Erdoğan'dan Boğaziçililere: "Siz öğrenci misiniz yoksa rektörün odasını basmaya kalkışan terörist misiniz?
AKP kongrelerine online katılan Erdoğan’ın hedefinde atanan Rektör Melih Bulu’yu protesto eden Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri vardı.

Partisinin Artvin, Bilecik, Çankırı, Gaziantep, Iğdır illeri 7. olağan kongrelerine canlı bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlanarak açıklamalarda bulundu. Erdoğan, şunları söyledi:

Siz talebe misiniz?: "Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili yapmış olduğu açıklamalara baktığınız zaman, hâlâ terör örgütlerinin birer temsilcisi olanları, bu ülkenin evlatları olarak tanımlıyor. Siz öğrenci misiniz? Siz talebe misiniz? Siz rektörün odasını basmaya kalkışan terörist misiniz? Artık bu ülke, Taksim'deki gibi bir Gezi olayını yaşamayacak ve yaşatmayacaktır."

Bay Kemal, terörist arkadaşlarınla yola devam et: "Ülkemizin önümüzdeki dönemde kendine güçlü bir yer edinmesini sağlamayı hedefliyoruz. Bu mücadelenin lokomotifi elbette Cumhur İttifakı'dır. Esasen tüm siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının destek vermesi gerekir. Ama maalesef ülkemizde siyasi hırsları, ideolojik saplantıları olan bir kesim var. Bunların öncüsü ve sözcüsü de CHP'dir. CHP 7/24 bir yalan partisine, başındaki zat da 7/24 yalan söyleyen bir adamcağıza dönüşmüştür. Bay Kemal sen terörist arkadaşlarınla devam edeceksen buyur o yola devam et. LGBT, yok böyle bir şey. Bu ülke millidir, manevidir ve bu değerlerle yürüyecek."

Gündem