Eski Savcı Ali Özgündüz: Heysem Topalca’nın otopsi tutanağına bakmak lazım, olay tıpkı Yeşil gibi.

Eski Savcı Ali Özgündüz: Heysem Topalca’nın otopsi tutanağına bakmak lazım, olay tıpkı Yeşil gibi.
"Yeni Yeşil" diye anılan Heysem Topalca’nın Konya’da trafik kazasındaki ölüm haberine eski savcı ve milletvekili Ali Özgündüz’den “Yoksa bu karanlık seri katil, yeni kimlik ve çehresiyle görevine devam mı ediyor? Tıpkı Yeşil gibi” yorumu geldi.

Suriye’de Alevi katliamı, Reyhanlı’da 52 kişinin öldüğü bombalı saldırı, asker polis cinayeti, cihatçılara mühimmat gönderilmesi ve gazetecinin kaçırılması suçlamalarının kilit ismi Heysem Topalca’nın Konya’da bir trafik kazasında ölümüne ilişkin eski Savcı ve milletvekili Ali Özgündüz, “Ölü muayene ve otopsi tutanağına, ifadelere ve soruşturma dosyasına iyi bakmak lazım.. Gerçekten ölen kişi Topalca mı?! Yoksa bu karanlık seri katil, yeni kimlik ve çehresiyle görevine devam mı ediyor? Tıpkı Yeşil gibi” değerlendirmesini yaptı.

IŞİD’in “hayalet komutanı” olarak adlandırılan Heysem Topalca’nın Konya’da trafik kazasındaki şüpheli ölümü üzerine Kısa Dalga’da Kemal Göktaş’ın kaleme aldığı “Heysem Topalca’nın ölümü: Yeni Türkiye’nin yeni Yeşil’inin hikayesi” analiz üzerine açıklama yapan Ali Özgündüz, Topalca’nın görevine devam ediyor olabileceğini ifade etti.

Topalca’nın Karapınar- Konya yolu Akçayazı Mahallesi Merdivenli mevkiinde 10 Şubat günü saat 21.00 sıralarında yaşanan trafik kazasında öldüğü ve Hatay Yayladağı'nda güvenlik güçleri tarafından ertesi gece defnedildiği iddia edilmişti.




Gündem