Ferzan Özpetek Ahsen Eroğlu'na övgüler yağdırdı: Tapıyorum o kadına

Ferzan Özpetek Ahsen Eroğlu'na övgüler yağdırdı: Tapıyorum o kadına
İtalya’da yaşayan dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek İtalyan Netflix'te yayınlanan “Meze Müzik Muhabbet”in özel gösteriminde soruları yanıtladı. Özpetek oyuncu Ahsen Eroğlu’na övgüler yağdırdı.

Ferzan Özpetek’in yönettiği ve bir içki markasının sponsor olduğu yayınlanan “Meze Müzik Muhabbet” İstanbul Üçlemesi’nin özel gösterimi Soho House’ta yapıldı.

Üç kısa filmden oluşan özel projenin gösterimine “Meze” filminin başrol oyuncusu Ahsen Eroğlu da katıldı. Özpetek genç yıldız Ahsen Eroğlu’nu övgü yağmuruna tuttu.

Birsen Altundaş'ın haberine göre, Muammer Brav’ın moderatörlüğünü yaptığı söyleşide Özpetek temmuz ayında İtalya’da çekeceği bütün oyuncuları kadın olan bir filme başlayacağını söyledi ve ön sırada oturan Ahsen Eroğlu’nu işaret ederek “Tapıyorum bu kıza… Çok iyi anlaştık… Birçok şeye beraber karar verdik. Kadın oyuncularla benim ilişkim daha derin oluyor. İtalya’da çekeceğim filmin gelin filmin çekirdeği oldu. İtalya’nın en ünlü 16 star kadını oyuncusu rol alacak” dedi. (Kısa Dalga)

Magazin