Galler Prensesi Kate'ten photoshoplu fotoğraf özrü

Galler Prensesi Kate'ten photoshoplu fotoğraf özrü
İngiltere tahtının varisi Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate Middleton, birçok uluslararası haber ajansının "üzerinde oynandığı" için yayımdan kaldırdığı fotoğraftaki oynama işlemlerini kendisinin yaptığını açıkladı. Middleton sebebiyet verdiği durum nedeniyle özür diledi.

17 Ocak’ta batın bölgesinden geçirdiği ameliyatın ardından halkın karşısına çıkmayan Prenses Kate ve çocuklarının yer aldığı, 10 Mart günü paylaşılan fotoğrafın üzerinde oynandığı iddia edilmiş, uluslararası haber ajansları bir gün sonra fotoğrafı çekmişti.

Galler Prensesi Kate, ameliyatın ardından paylaşılan ilk resmi fotoğrafın ajanslar tarafından geri çekilmesi sonrası açıklama yaptı. Galler Prensesi, Kensington Sarayı'nın X hesabından yaptığı açıklamada, birçok amatör fotoğrafçı gibi fotoğraf düzenleme uygulamalarıyla da ilgilendiğini belirtti ve şunları söyledi:

12.png

"Fotoğrafın sebep olduğu karışıklık için özür dilerim"

"Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de deneysel fotoğraf düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız fotoğrafın sebep olduğu karışıklık için özür dilerim. Umarım herkes çok mutlu bir anneler günü geçirmiştir." (Kısa Dalga)

Dünya