Kadir İnanır'ın sağlık durumu: Oturabiliyor, fizik tedavi süreci devam ediyor

Kadir İnanır'ın sağlık durumu: Oturabiliyor, fizik tedavi süreci devam ediyor
Geçtiğimiz pazar günü inme geçiren ve tedavisi devam eden usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden güzel haber geldi. Sanatçının durumu iyiye gidiyor

Sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğünüz hastanede yazılı açıklama yapıldı.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam'ın aktardığı bilgiler şöyle: "Kadir Bey bugün daha iyi. Daha önce açıklandığı gibi ekstübe, bilinci açık ve daha anlaşılır konuşulabiliyor. Oturabiliyor, fizik tedavi süreci devam ediyor. Yoğun bakım devam ediyor ancak yakın zamanda yoğun bir şekilde durmayı planlıyoruz” denildi.

Julide Kural: İyiye gidiyor

Geçtiğimiz pazar günü inme geçiren ve tedavisi devam eden usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili İnanır'ın hayat arkadaşı oyuncu Jülide Kural da açıklama yaptı. Kural, "İnanır'ın sağlık durumu şu anda son derece iyi bir şekilde seyretmektedir" dedi.

Jülide Kural, İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Kural, medyada yer alan 'yalan yanlış bilgiler' nedeniyle açıklama yapma gereği gördüğünü belirtti. Jülide Kural açıklamasında, "Kadir İnanır'ın sağlık durumu şu anda son derece iyi bir şekilde seyretmektedir. Yoğun bakımdaki sürecin devam etmesinin tek nedeni doktorlarının kontrolü tamamen kendilerinde bulundurmak istemesiyle ilgilidir" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem