Kalben'den mesaj var: Hep daha iyi olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım

Kalben'den mesaj var: Hep daha iyi olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım
Evine düzenlenen baskınla gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan müzisyen Kalben, "İyiyim, daha da iyi olacağım. Hep daha iyi olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım" dedi

Evine yapılan polis baskını sonrası 15 gram hint keneviri bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan müzisyen Kalben, Instagram hesabından mesaj paylaştı.



.

Kalben video mesajında şunları söyledi:

"Canlarım, müzik, edebiyat ve dostluk yoluyla tanıştıklarım… Sokaklarda, konserlerde, festivallerde ve imza günlerinde buluştuklarım. Kah güzel, kah acı günlerimizi paylaştıklarım… Umudundan, sevgisinden dayanışmasından değer aldıklarım, destek aldıklarım… Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum, öncelikle bunu söylemeliyim. Kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm, bunu da eklemeliyim. Ben ailemin, sevdiklerimin, yakınlarımın yayındayım. İyiyim, daha da iyi olacağım. Hep daha iyi olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım. Sizi sevgiyle kucaklıyorum." (Kısa Dalga)

Gündem