Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: 5 soru sordum, cevap vereceğine hakaret ediyorsun

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: 5 soru sordum, cevap vereceğine hakaret ediyorsun
Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın bugün AKP Ankara İl Kongresi’ndeki konuşmasında kendisine yönelttiği ağır ithamlara “'Beş soruya cevap ver' dedim. Ama sen bütün bunları bırakıyorsun, bana hakaret ediyorsun. İşin reklamına kaçıyorsun. Ben 16 şehidimizin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim. O beş sorunun cevabını mutlaka senden alacağım” yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gara'da 13 şehidin sorumlusu Erdoğan'dır" dediği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün AKP Ankara İl Kongresi’ndeki konuşmasında kendisine yönelttiği ithamlara “'Beş soruya cevap ver' dedim. Toplum neyin ne olup ne olmadığını öğrensin diye. Ama sen bütün bunları bırakıyorsun, bana hakaret ediyorsun. Hangi gerekçeyle hakaret ediyorsun. İşin reklamına kaçıyorsun. Ben 16 şehidimizin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim. Ve yine sana söylüyorum. O beş sorunun cevabını mutlaka senden alacağım” karşılığını verdi.

Kılıçdaroğlu, Twitter üzerinden Erdoğan'a şu yanıtı verdi:

“Bugün, Erdoğan bana hakaret ediyor. Kontrolünü kaybedip 'terbiyesiz' bile diyor. Niçin söylüyor bunları? Ben 16 şehidimizin hakkını savunduğum için. Kendisine beş soru sordum. Şehit aileleri adına sordum. Milletimiz adına sordum. 'Beş soruya cevap ver' dedim. Toplum neyin ne olup ne olmadığını öğrensin diye. Ama sen bütün bunları bırakıyorsun, bana hakaret ediyorsun. Hangi gerekçeyle hakaret ediyorsun. İşin reklamına kaçıyorsun. Ben 16 şehidimizin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim. Ve yine sana söylüyorum. O beş sorunun cevabını mutlaka senden alacağım.”

 (ANKA)



Gündem