KRT TV programcısı Osman Güdü’ye saldırı: Başına 9 dikiş atıldı

KRT TV programcısı Osman Güdü’ye saldırı: Başına 9 dikiş atıldı
KRT TV'de program hazırlayıp sunan Mimarlar Odası İstanbul Anadolu 2. Bölge Temsilciliği Başkanı Osman Güdü, Kartal'daki ofisinin önünde saldırıya uğradı. Güdü hastaneye kaldırıldı, başına dikiş atıldı.

KRT TV'de 'Kent ve Yaşam' programını hazırlayıp sunan, Mimarlar Odası İstanbul Anadolu 2. Bölge Temsilciliği Başkanı Osman Güdü dün akşam ofisinden çıktığı sırada saldırıya uğradı. Saldırganın Güdü'nün kafasına sert bir cisim ile defalarca vurduğu, bir taraftan da küfürler savurduğu öğrenildi.

KRT TV'nin aktardığına göre, çevredekilerin olay yerine gelmesi ile saldırgan kaçtı. Güdü, Okan Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırı sonucu Güdü'nün kafasının iki bölgesinde yarıklar oluştu ve yaralanan iki bölgeden birine 4 diğerine 5 dikiş atıldı.

Geçtiğimiz günlerde Kent ve Yaşam programında, Bayburt için yaptığı değerlendirmeler nedeniyle Güdü, iktidar medyası  tarafından hedef gösterilmişti. Güdü, "Bölgede tarikat ve cemaatler cirit atıyor" demiş, Türkiye Bayburtlular Federasyonu yönetici ve üyeleri KRT'nin İstanbul'daki merkezi önünde toplanıp Güdü hakkında açıklama ve protesto gerçekleştirmişti. 

KRT TV programcısı Avukat Afşin Hatipoğlu da, evinin önünde maskeli kişilerin saldırısına uğramıştı. 

Gündem