Mehmet Ağar'dan Sedat Peker'in iddialarına yanıt

Mehmet Ağar'dan Sedat Peker'in iddialarına yanıt
Sedat Peker'in Mübariz Mansimov'u tehdit ederek Yalıkavak Marina'yı aldığını iddia ettiği Mehmet Ağar, "Bunları yayanlar da FETÖ ve PKK siteleridir. Bunu görmeyecek kadar gözleri körleşmiş kişiler var. Bu söylentilerin üzerine atlayan siyasetçiler, gazetecilerin yaptığı Türkiye'nin aleyhine düşmanlık yapmaktan başka nedir?"" dedi.

Bizi buradan uzaklaştırınca yapılacak olan da belli: Buraya mafya çökecek. Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır.

TIKLAYIN / Tolga Ağar'dan Sedat Peker'in iddialarına yanıt: "İtibar suikasti"

Burası, dünyanın, Akdeniz'in en önemli marinasıdır. Bu marina döviz makinesidir. Buraya gelen yatlarda prensler, devlet başkanları, dünyanın bilinen iş insanları var. Dünyanın sayılı milyarderleri gelip Türkiye'de bir ay kalıyorlar. İngiltere'nin ünlü yat dergisi, en iyi mega yat marinası olarak burayı seçti.

Buraya gemi değil, yatlar geliyor. Prensler, dünyanın sayılı zenginleri mi uyuşturucu taşıyor? Roman Abramoviç mi, Katar prensi mi, Suudi yetkililer mi kaçakçılık yapacak, uyuşturucu sokacak. Kimin geldiği belli. Devletin polisi, sahil güvenliği var."

TIKLAYIN / ESKİ MİT MÜSTEŞAR YARDIMCISI ÖNEŞ: "TÜRKİYE, SEDAT PEKER'İN İADESİNİ İSTEMİYOR"

Gündem