Meriç Kahraman: Masum olduğumuz bile bile bize yaşatılan zulüm ne zaman son bulacak?

Meriç Kahraman: Masum olduğumuz bile bile bize yaşatılan zulüm ne zaman son bulacak?
Gezi tutuklusu eşi Tayfun Kahraman'ı cezaevinde ziyaret eden Meriç Kahraman, "Vera babasına ne zaman doğum gününü herkes gibi pasta yiyerek kutlayacaklarını sordu. Bu sorunun cevabını inanın bilmiyoruz. Sahi, masum olduğumuz bile bile bize yaşatılan zulüm ne zaman son bulacak?" dedi.

Gezi Davası kapsamında cezaevinde olan Şehir Plancısı Tayfun Kahraman'ı hapishanede ziyaret eden şehir plancı eşi Meriç Kahraman, sosyal medya hesabı X'ten (Twitter) mesaj paylaştı.

14 Mayıs'ın Tayfun Kahraman'ın doğumgünü olduğunu belirten Meriç Kahraman, eşinin doğumgününü üçüncü defa cezaevi şartlarında kutladıklarını söyledi.

Meriç Kahraman, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"10 Mayıs 2024, Silivri, 34. açık görüş: Tayfun'dan herkese selam. 14 Mayıs Tayfun'un doğum günü. O gün görüşemeyeceğiz. Bu nedenle bugün, Tayfun'un 2 seneyi aşkın tutsaklığı sırasında 3. defa olarak doğumgününü cezaevi şartlarında kutladık. Vera babasına ne zaman doğum gününü herkes gibi pasta yiyerek kutlayacaklarını sordu. Bu sorunun cevabını inanın bilmiyoruz. Sahi, masum olduğumuz bile bile bize yaşatılan zulüm ne zaman son bulacak? Biz ne zaman normal hayatımıza döneceğiz?"

Gündem