Numan Kurtulmuş'tan "Ekonomik OHAL" yorumu: "Kimsenin aklından geçmesin"

Numan Kurtulmuş'tan "Ekonomik OHAL" yorumu: "Kimsenin aklından geçmesin"
AKP'li Kurtulmuş, iktidara yakın Prof. Dr. İzzet Özgenç'in "ağır ekonomik bunalım" gerekçesiyle OHAL ilan edilebileceğine yönelik sözleri için "Saçma sapan iddiadır, böyle bir şey söz konusu olamaz. Serbest pazarın koşullarından taviz verilmeden devam eder" dedi.

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Prof. Dr. İzzet Özgenç'in "ağır ekonomik bunalım" gerekçesiyle OHAL ilan edilebileceğine yönelik sözlerini "Ekonomik OHAL iddiaları, saçma sapan bir iddiadır. Böyle bir şey söz konusu olmaz, düşünülemez. Hiç kimsenin aklından bu geçmesin" diye değerlendirdi.

Özgenç'in bahsettiği Olağanüstü Hal durumunun söz konusu bile olmadığını belirten Kurtulmuş, "Saçma sapan iddiadır, böyle bir şey söz konusu olamaz. Serbest pazarın koşullarından taviz verilmeden devam eder. Ancak bugün de bir operasyondan bahsediliyor, stokçuluğa karşı ortada dolaşanlara karşı da hükümet her türlü tedbiri alır. Kimsenin aklından OHAL geçmesin" dedi.

Ekonomi