Öyle Bir Geçer Zaman Ki Küçük Osman'ın değişimi büyük oldu

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Küçük Osman'ın değişimi büyük oldu
Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde 'Küçük Osman'ı canlandıran Emir Berke Zincidi, küçük yaşına rağmen performansıyla çok konuşulmuş ve herkesi hayran bırakmıştı. Yıllar sonra genç bir delikanlı olan oyuncu yeni görüntüsüyle herkesi şaşırtıyor

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisindeki unutulmaz performansıyla tanınan Emir Berke Zincidi, "Küçük Osman" karakteriyle izleyicilerin kalbinde taht kurmuştu. Küçük yaşına rağmen gösterdiği oyunculuk yeteneği ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken Zincidi, o dönemde adından sıkça söz ettirmişti.

Yıllar sonra genç bir delikanlıya dönüşen Emir Berke Zincidi, yeni görüntüsüyle herkesi şaşırtmayı başardı.

Emir Berke Zincidi Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle tanındı O dönem küçük bir çocuk olan Zincidi büyüdü, delikanlı oldu.

Dizideki başarılı performansları sonrası şimdilerin aranan isimler arasında yer alan Aras Bulut İynemli ve Farah Zeynep Abdullah gibi oyuncular bu dizi ile ünlenmiş ve adını duyurmuştu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Osman karakteriyle tüm Türkiye'yi göz yaşına boğan 6 yaşındaki Emir Berke Zincidi yeniden sosyal medyanın odağında yer aldı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile yıldızı parlayan Küçük Osman Emir Berke Zincidi büyüdü, koca bir delikanlı oldu.

Genç oyuncu spor salonundan çıkmıyor.

İşte Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi'nin son hali...

ghfdczx-z7m5.jpg

Kaynak: odatv.com

İlgili Haberler
Yaşam