Sakla Beni ve Ömer dizisine veda zamanı

Sakla Beni ve Ömer dizisine veda zamanı
Sevilen dizi 'Sakla Beni'nin akıbeti belli oldu. Dizinin ekranlara veda edeceği tarih oyunculara bildirildi. 5 bölüm sonra da “Ömer” dizisi veda ediyor.

Star TV’nin sevilen dizisi ‘Sakla Beni’nin ekranlara veda edeceği tarih belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, OGM Pictures’ın Star TV için çektiği “Sakla Beni” 5 bölüm sonra ekranlara veda edecek.

Final tarihinin ekibe de duyurulurken, Nadim Güç’ün yönettiği, Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun yazdığı dizi 26. bölümde ekrana veda edecek.

Dizinin kadrosunda ise Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek’e Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Baran Bölükbaşı, Cihan Talay, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Umar ve Tamer Levent gibi birçok isim yer alıyordu.

Star TV’de Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan ‘Ömer’ dizisi, erken final yapacağı öne sürüldü.

Dizi hakkında kulis bilgileri

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay’ın başrollerinde yer aldığı ‘Ömer’ dizisinin sezon sonunda ekrana veda etmesi planlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, diziyle ilgili kulislerde final tarihinin öne çekildiği iddiası gündeme geldi. Son gelen bilgi ise dizinin erken final yapacağı yönünde.
Dizinin son olarak 49’uncu bölümü ekrana geldi. Bayramda bir bölüm ara verecek olan dizinin eğer yeni bir gelişme olmazsa 6 Mayıs’ta yayınlanacak 54’üncü bölümünde final yapacağı konuşuluyor. Bu durum, dizinin takipçileri için üzücü bir haber olabilir. (Kısa Dalga)

Magazin