Peker'in Özışık videosundaki iddia: "Soylu, 5 ay önce kendisinin de Cumhurbaşkanı'nın da Peker'i sevdiğini söylemiş"

Peker'in Özışık videosundaki iddia: "Soylu, 5 ay önce kendisinin de Cumhurbaşkanı'nın da Peker'i sevdiğini söylemiş"
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Hadi Özışık ile yaptığı görüntülü görüşmenin videosunu yayınladı. Videoda Özışık, Sedat Peker'e hem kendisiyle hem İçişleri Bakanı Soylu ile dost olduğunu söylüyor ve yaşananlar nedeniyle arada kaldığını anlatıyor.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Hadi Özışık ile yaptığı iki görüntülü görüşmenin videolarını yayınladı.
Hadi Özışık, yayınladığı YouTube videosunda Süleyman Soylu ile Peker arasında aracılık yaptığını söyleyen Sedat Peker'e serzenişte bulunurken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşmeye giden kişinin de Türkiye gazetesi yazarı kardeşi Süleyman Özışık olduğunu belirterek Peker'den kendi isminin YouTube videosundan çıkarılmasını istiyor.
Videoda Özışık, Sedat Peker'e hem kendisiyle hem İçişleri Bakanı Soylu ile dost olduğunu söylüyor ve yaşananlar nedeniyle arada kaldığını anlatıyor. 

Sedat Peker, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:
"Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan hadi özışık - süleyman özışık kardeşler en yakınları olan süleyman soyluyla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem."



Hadi Özışık, Süleyman Soylu ile Peker arasında aracılık yaptığı iddialarına ilişkin olarak "Soylu ile Peker arasında haber götürdüğüm yalandır. Böyle yapan şerefsizdir, haysiyetsizdir" demişti.


İŞTE GÖRÜŞMENİN TAM DÖKÜMÜ

PEKER: Selamun aleyküm Hadi abi nasılsın?
ÖZIŞIK: İyiyim abicim seni sormalı?
PEKER: Nasıl abi orada durumlar?
ÖZIŞIK: Abi valla ben bir şey söyleyeyim, bugün Cemil Çiçek de bir açıklama yaptı. 'Her satırı ürpertici' diyerek 'Savcılık soruşturma başlatmalı.' diye bir ifade kullandı. En önemli şey seninkinin bugün kendi kendine harakiri yapmış olması. 
PEKER: Allah var abi. Allah var. Ya abi vallahi bunlar Gayretullaha savaş açtı. Yemin ediyorum Gayretullaha savaş açtı. Ya bu kadar zulüm abi... Arşı alame ulaştı abi ya.
ÖZIŞIK: Bir de Saygı Öztürk'e o konuşmayı yapması... (Mehmet Ağar'ı kast ediyor) Bugün gün boyunca bu konuşuldu sosyal medyada. Aptal herif diyor ki; 'Biz olmasak bugün mafya çökerdi.' 
PEKER: Sen "Nesin emekli değil misin lan, senin ne özelliğin var?"
ÖZIŞIK: Ama en çok bizimkine darbe vuruyor. Diyor ki "Burada asayiş yok, ben sağlıyorum" diyor.
PEKER: Ya abi sana bir şey söyleyeceğim de bizi bir arkadaş aradı yakınmız. 'Arkadaş' dedi 'Şey söylüyor' dedi,' Benim üzerime çok geliyorlar. Ben ufak tefek bir şeyler söyleyeceğim. Kusura bakmasın…” Dedim 'Tamam' ilk gün bir açıklama yaptı 'Interpol kararı', dedim 'Tamam' 'O, bu, suç örgütü' ya abi ertesi günü 'pislik mafya babası' …. Deli mi abi bu, ne diyor abi ya?
ÖZIŞIK: Valla abi bir şey söyleyeyim mi, ben anlamadım. Ben dün ona şöyle bir ifade kullandım; 'Niye' dedim 'Sadece sen atlıyorsun öne? Yani dedi… Hiç AK Partililerden kimse konuşmuyor sen neden kendini ortaya atıyorsun?’
PEKER: Ne dedi abi?
ÖZIŞIK: Hiç. Yani cevap vermedi.
PEKER: Ya abi bu adam (Süleyman Soylu) sana demedi mi 'Cumhurbaşkanımız da ben de onu çok seviyoruz' 5 ay önce.
ÖZIŞIK: Abi aynen. Süleyman'a da söyledi. Ama burada bir strateji mi uyguluyor, başka bir şey mi?
PEKER: Abi 'Pislik' diyor ya. Ben iki tane kızım için dünyayı ateşe veriyorum. Herkes araya girdi. O çocuk arkadaşları demeyecek mi benim kızlarıma 'Pisliğin kızları' diye. Ben 'pis' miyim abi ya?
ÖZIŞIK: Estağfurullah.
PEKER: Deli mi abi bu? Anlamadım ki abi.
ÖZIŞIK: Valla abi, ben şöyle söyleyeyim sana. Öyle bir durum ki, öyle arada kalmış durumdayım ki aklın durur. Bir tarafta sevdiğim bir dostum, öbür tarafta sevdiğim bir dostum. Hey Allah...
PEKER: Ama abi delikanlılıkta böyle bir şey var mı abi ya? Abi biz onun için öbür damat beyle, Berat beyle düşman olduk. Benim akrabalarım bunun yanında... İllere bunu sokmuyorlardı abi genel başkanlığa oynadığında. Gidiyorduk, benim akrabalarım 6 ay nöbet tuttu. Hep yanındalardı. Bu kadar emek var abi. O benim dönüş biletimdi ya. 
ÖZIŞIK: Arayanlar ne diyor abi?
PEKER: Abi ben herkesi tersliyorum. Araya girmeyeceksin...
ÖZIŞIK: Hayır, hayır bizim arkadaşla ilgili arayan ne diyor?
PEKER: Abi kimse anlayamadı ki... Hani nisanda dönüyorduk biz, abi bu deli mi? Bizim dönüş biletimizdi abi, her şeyi onun üstüne yatırdık ya. 
ÖZIŞIK: Anlam veremiyorum ben abi. 
PEKER: Onun yüzünden düşman olduk da biz bu adamlarla. Biliyorsun abi sen yaşadın süreci. Hepsini biliyorsun.
ÖZIŞIK: Tabii, tabii ben anlam veremiyorum, ya bir strateji ya başka bir şey. 
PEKER: Abi böyle strateji olur mu ya? Pislik ne abi ya, benim kız çocuklarım var ya. Erkekleri boşver kız çocuklarım var abi ya. Kız çocuklar abi ufacık çocuklar, hepsi internete giriyor. Benim kızıma demeyecek mi 'Senin baban pislikmiş' diye. Ben ne dedim 'Kız çocuklarım için dünyayı yakarım' dedim. Herkes araya girdi, herkesi tersledim. Şimdi bizi pislik yaptı abi ya. 
ÖZIŞIK: Valla ben anlayamadım, ben çözemedim açıkçası. Ben sana şöyle söyleyeyim, sen haklısın. 
PEKER: Sen abi namuslu adamsın. Sen namuslu adamsın... 
ÖZIŞIK: Bak şeyde, o haberlerin kullanılmasında da hiç geri adım atmayacağım yani, onu da söyleyeyim.  Uyarı da geldi yani. 'Kötüye kullanıyorsun' Neyi kötüye kullanıyorsun, kullanmayalım mı. 
PEKER: Abi ben buna yarın dalarsam kusura bakma, hakkını helal et. 
ÖZIŞIK: Yok yok. Ben hiç şey yapmıyorum.
PEKER: Vallahi yenilecekler abi. Bunlar zalim oldu artık. Vallahi yenilecekler ve ben yarın ona dalacağım Hadi abi. 
ÖZIŞIK: Yani benim sana diyecek tek bir satırım yok abi, öyle bir şeyde senden ricada bulunmam. Bulunmam… Sen iyi düşün iyi taşın. Cepheyi genişletmek adına çok da genişletmemek adına...
PEKER: Ya abi cephe istediği yere gitsin. Ha musalla ha şeytan şeyi… Vallahi hiç umurumda değil. Abi ben kız çocuk babasıyım abi ya. Hadi erkekler neyse de kız çocuk abi ya. 
ÖZIŞIK: Abi onların anlamadığı bir şey var bak. Onlar zannediyor ki sen başka bir şey... Hayır abi ben arkadaşa da söyledim. 'Çocukları için yaptı' dedim. Yani köprüleri atmasının tek sebebi çocuk' dedim. 
PEKER: Abi ben kızıma aşığım. Allah'a yemin olsun 'Tüm dünyayı ateşe veririm' dedim. Vereceğim, daha yeni başladım.  Ama olmaz be abi. Namuslu adam yapmaz ya. Vallahi yenilecekler bak. Göreceksin Hadi abi, rezil olacaklar. 
ÖZIŞIK: Benim sana söyleyecek bir şeyim yok abi. Ben bu konuda senle dostluğuma devam ediyorum, kırılmam da. Onu net söyleyeyim. Obür tarafa da bir şey söyleyecek durumda değilim… Sen nasıl istiyorsan öyle yap. 
PEKER: Allah senden razı olsun abi sen namuslu adamsın. Kendine çok iyi bak abi. Öpüyorum seni. 
ÖZIŞIK: Canımsın benim, şey yapma, moralini bozma. 
PEKER: Abi ne bozayım ya. Neyzen baba bir şiir yazmış ya mebuslar için, bizim arkadaş için yazmış herhalde ya. Ya bu adamın babasıyla 30  senedir dostuz abi ya. Olmaz abi valla olmaz ya. 20 senedir biz bu adama yatırım yaptık. Nisanda dönüyorduk abi ya. Bu nasıl bir şey abi ya. Nisanda hani her şey değişecekti abi bu ülkede. Hani seviyordu bizi abi bu adam, 'pislik' nedir abi ya. 'Suç örgütü lideri' dendiğinde küfür ediyorlarmış gibi geliyor ama onu kabul ettik diyelim de 'Pislik' ne abi ya. 
ÖZIŞIK: Ona gerek yoktu. Yani açıklama yapmak istiyorsan yap ama ona gerek yok. Yeni kayıt pazar mı?
PEKER: Yok abi ben bu gece ona bir kayıt yaparım. Allaha emanet ol, kendine çok iyi bak. Öpüyorum seni. Süleyman dosta selam söyle.. 

İKİNCİ GÖRÜŞME

ÖZIŞIK: Reisim, selamün aleyküm.
PEKER: Hayırdır, kurban olayım.
ÖZIŞIK: Abi gözünü seveyim benim adımı neden geçirdin orada?
PEKER: Abi namussuzluk yaptılar. 
ÖZIŞIK: Abi benim ismim sende saklı kalması lazım, bir. Ben sana bir şey söylüyorum. Bu sana aktardıklarımı deşifre ettin. 
PEKER: Sen olayın şahidisin da abi. 
ÖZIŞIK: Abi şahidim de… O isim o şekilde değil. Sadece Süleyman Soylu değil… Yarın bu medyada çalkalanır. Hadi'yi sen hedef yapmış oldun. 
PEKER: Abi sen Süleyman Bey'le görüşmeye gidiyorsun. Benle ilgili değil ki o. Ben o şekilde anlattım. Sen dinlememişsin. 
ÖZIŞIK: Abi dinledim ben, sen beni övüyorsun Allah razı olsun. 
PEKER : Sen Süleyman Bey ile görüşmeye gidiyorsun. Bu konu açılıyor ben öyle anlattım. 
ÖZIŞIK: Abi şöyle, giden Süleyman Özışık. Konuşan Süleyman da benim ismimin orada geçmesi sıkıntı yaratır. Çok ciddi sıkıntı yaratır. Yani çocuklar o kısmı Hadi Özışık kısmını kırparlarsa  sıkıntı yok yani. Bütün medya bize dönecek yani. 
PEKER: Abi ben sana dönecem
ÖZIŞIK: Gözünü seveyim, bütün medya bize dönecek abi..



Soylu: "Temasın ispatlanırsa idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım" demişti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Peker'in iddialarına yanıt verdiği açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:
"Üzerime düşeni alıyor ve yüzleşiyorum. İstanbul ve Bursa mahkemelerinde iki dosyan var. İstanbul'daki dosyanın başlangıcını bilmiyorum. Ancak dosyanın yeniden hareketlenmesi ve operasyona dönmesinde bizatihi katkım var. Bursa'daki dosya ise bir kişinin şahsıma şikayeti ile baştan sona benim takibim. Hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa Aziz milletimizin gözü önünde idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım."




Gündem